OZONE GOLD - OZONE FACTOR

(5)
OZONIZOVANO MASLINOVO ULJE - MEКA ŽELATINSКA КAPSULA

Šifra proizvoda: 1

Kategorija: OZONE GOLD

Opis
Kako koristiti

- Uništava bakterije, gljivice i viruse

- Aktivira i balansira sisteme za oporavak tela

- Od 2 do 10 puta povećava sposobnost transporta kiseonika u krvi

- Aktivira antioksidativni sistem u telu, smanjuje intenzitet lipidne peroksidacije - oksidativni stres

- Ubrzava cirkulaciju kroz kapilare smanjujući gustinu krvi

- Pomaže krvnom sistemu

- Sprečava zamašćenje jetre

- Pojačava produkciju enzima i biološki aktivnih supstanci čija se koncentracija smanjuje starenjem (kolagen, enzimi jetre koji vrše detoksikaciju organizma)

- Ima analgetsko delovanje, ublažava bol (čak i kod hroničnih bolova)

- Reguliše krvnu cirkulaciju (normalizuje dotok krvi) kroz dilataciju (širenje venskog sistema)

- Od 2 do 10 dana nakon upotrebe ozoniranog maslinovog ulja dolazi do normalizacije i stabilizacije visokog krvnog pritiska

- Pomaže kod narušene cirkulacije, proširenih vena i ublažava bol

- Smanjuje negativne efekte pušenja

- Ojačava i reguliše imuni sistem

- Povećava količinu kiseonika u tkivima

- Reguliše alkalnu kiselinu krvi

- Povećava ćelijski metabolizam, omogućavajući ekstracelularnu eliminaciju celululita

- Sprečava pojavu intimalne skleroze i smanjuje membranski holesterol

- Smanjuje nivo šećera u krvi

- Sprečava stvaranje trombocitne agregacije

- Sprečava agregaciju formiranih elemenata u krvi

- Povećava snabdevanje moždanih ćelija kiseonikom

- Odstranjuje probleme kao što su: gubitak ravnoteže, jake glavobolje, smetnje u vidu, probleme u govoru i gubitku memorije koji su izazvani blokadom cerebralnih krvnih sudova

- Povećava lučenje hormona sreće (endorfina) i hormona mladosti (melatonina) u mozgu

- Povećava količinu kiseonika koji luče moždane ćelije, zbog čega neuroni počinju da stvaraju više energije. Metabolizam se ubrzava što intenzivira komunikaciju između moždanih ćelija. Ozonizovano ulje je efikasno u prevenciji Alchajmerove i Parkinsonove bolesti.

- Povećanim dotokom kiseonika poboljšava funkciju moždanih ćelija, čime se poboljšava aktivnost tela. Dolazi do poboljšanja hormonskih mehanizama: kod žena sa menstrualnim problemima hormoni se balansiraju  menstrualni problemi se eliminišu; reproduktivni ciklus se reguliše i kod muškaraca i kod žena.

- Čisti zid materice kod žena, pokreće jajnike i poboljšava njihovu funkciju, a kvalitet jajašaca postaje povećan. Eliminiše poremećaje menstruacije i menstrualne bolove. Balansira hormone.

- Preko poboljšanja cirkulacije i oksigenacije poboljšava produktivnost kod muškaraca, odnosno povećava kvalitet, pokretljivost i broj spermatozoida.

- Pomaže kod umora, nesanice, nedostatka energije, problema sa koncentracijom i hroničnog umora.

Povećava otpornost organizma.

Reguliše probleme sa spavanjem.

Efikasan je kod hronične urtikarije (koprivnjača) i opštih alergija.

Brzo odstranjuje Helicobacter pylori koji izaziva čir na želucu i time vrši i prevenciju njegovog nastanka.

Reguliše varenje hrane i eliminiše probleme sa konstipacijom.

 

Karakteristike:

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje je prirodno, hranljivo ulje, ekstrahovano od plodova maslinovog drveta koji su bogati korisnim mastima. Oko 24% ulja čine zasićene masti, omega-6 i omega-3 masne kiseline. Dominantna masna kiselina (sa čak 73%) u maslinovom ulju je mononezasićena mast nazvana oleinska kiselina, koja je izuzetno zdrava. Veruje se da oleinska kiselina pomaže smanjenje procesa upala u organizmu, a u isto vreme ima korisne efekte na gene povezane sa kancerom.

Hladno ceđeno maslinovo ulje je izuzetno hranljivo. Osim toga što je bogato korisnim masnim kiselinama, ulje sadrži vitamin E i К. Maslinovo ulje sadrži i moćne antioksidanse. Ovi antioksidansi su biološko aktivni i mogu da pomognu u borbi sa ozbiljnim bolestima. Ovo znači da se antioksidansi bore protiv upalnih procesa i pomažu da se spreči oksidacija holesterola u krvi, a to su dva krucijalna faktora rizika za pojavu bolesti srca.

Maslinovo ulje omogućava brojne prednosti za zdravlje srca. Smanjuje krvni pritisak, štiti LDL čestice od oksidacije i ima korisne efekte na druge faktore rizika. Neke studije pokazuju da maslinovo ulje može da pomogne u borbi sa Alchajmerovom bolesti, ali to su još uvek samo pretpostavke jer još uvek nema dovoljno studija na tu temu. Dve ogledne studije i neka klinička ispitivanja sugerišu da maslinovo ulje, u kombinaciji sa Mediteranskom ishranom može smanjiti rizik razvoja dijabetesa tipa 2. Maslinovo ulje ima antibakterijska svojstva. Istraživanja su pokazala da je maslinovo ulje posebno efikasno protiv Helicobacter pylori, vrste bakterije koja može da izazove čir na želucu i rak stomaka.

Neka istraživanja kažu da ozon ima terapijske efekte, što je potvrđeno činjenicom da se terapija izučava i koristi više od 150 godina i skoro redovno daje pozitivne rezultate.

Šta je ozon?

Ozon se prirodno nalazi u stratosferi zemlje. Njegov primarni cilj je da zaštiti zemlju od ultraljubičastih zračenja sunca, a to čini na taj način što apsorbira najveći deo zračenja. U medicini, ozonska terapija koristi se za dezinfikovanje, tretiranje stanja preko dezinfekcije određene oblasti, poboljšanja unošenja i upotrebu kiseonika u telu i aktiviranja imunološkog sistema. Ozonska terapija ima antibakterijsko, antivirusno, antifungalno, antioksidantsko i imunostimulativno dejstvo.

Neka istraživanja kažu da ozon ima terapijske efekte, što je potvrđeno činjenicom da se terapija izučava i koristi više od 150 godina i skoro redovno daje pozitivne rezultate.

Sastav:

Ozonizovano ekstra devičansko maslinovo ulje, želatin, humektant: glicerol, dejonizovana voda.

Način upotrebe:

Jedna kapsula dnevno na prazan stomak ujutru ili pre spavanja. Uzimati sa većom količinom vode. Dodatak ishrani nije zamena za raznovrsnu i balansiranu ishranu. Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači.

Upozorenje:

Preparat nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama, osobama sa poremećajima u koagulaciji krvi, sa nedostatkom enzima glukozo-6-fosfat dehidrogenaze (favizam), ozbiljnom anemijom, hemofilijom, pankreatitisom, osobama sa oboljenjima štitaste žlezde, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od njegovih sastojaka. Dijabetičari treba da konsultuju lekara pre uzimanja proizvoda. Uzimanje preparata treba prekinuti pre hirurške ili stomatološke intervencije.