OZONE GOLD - ANTI-CELLULITE OZONE GEL

(0)
OZONIZOVANI GEL PROTIV CELULITA - 50ml

Šifra proizvoda: 5

Kategorija: OZONE GOLD

Opis

Celulit se javlja kao rezultat oksigenacije izazvene suženjem krvnih sudova, čime se uvećava sadržaj masti u ćelijama, lokalno uvećava težina i usporava dreniranje limfe.

Ozonizovani gel reaguje sa lancima ulja kroz beta-oksidaciju i uklanja ih iz tela. Povećava kapacitet crvenih krvnih zrnaca da prenose kiseonik, poboljšava cirkulaciju kapilara i pomaže u stvaranju elastina i kolagena u donjem sloju kože. Ozon gel pomaže u obnavljanju ćelija u kombinaciji sa odgovarajućim vežbama i drugim metodama smanjenja telesne težine. Daje koži mek i svilenkast izgled i odgovarajuću pH vrednost.

Pored ozonizovanog maslinovog ulja, sadrži ulje pomorandže, ruzmarin, morske alge, šafran, Aloe vera i druga prirodna ulja protiv celulita.

Sastav:
Ozonized Olive Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Amygdalus Amara Кernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice

Način upotrebe:
Gel je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Najefikasniji je ako se nanosi masažom problematičnog dela kože, jer se tako sprečava sakupljanje toksina u telu i poboljšava cirkulacija.

Upozorenje:
Čuvati van domašaja dece. Ne gutati. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti. Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju neželjenih efekata, kontakta sa očima ili gutanja treba konsultovati lekara.